پژوهشهای دانشمندان نشان داده است که خشکبار خواص دارویی زیادی برای قلب دارد و برای در امان ماندن از بیماری های قلبی- عروقی، بهتر است هر روز چند دانه از انواع مغزها مورد استفاده قرار بگیرد. دکتر گری فریزر، استاد پزشکی در دانشگاه لومالیندای کالیفرنیا توصیه می کند که خوردن چند دانه آجیل و خشکبار در روز همانند پادزهری در مقابل بیماری های قلبی عمل می کند. دکتر فریزر در پژوهشی که روی چند هزار نفر از افراد که حمله قلبی نداشتند انجام دادند، دانه ها به عنوان خوراکی شماره یک نقش ویژه ای ایفا کردند. آنها که دست کم پنج بار در هفته از آجیل و خشکبار استفاده می کردند پنجاه درصد کمتر از کسانی که هفته ای یک بار هم آن را مصرف نکرده بودند احتمال مرگ بر اثر حمله قلبی را داشتند. حتی خوردن یک بار در هفته آن نیز خطر حمله قلبی را تا حدود ۲۵ درصد کاهش داد. خشکبار مصرف شده و درصد اجزای آن عبارت بود از ۳۲ درصد بادام زمینی، ۲۹ درصد بادام، ۱۶ درصد گردو و ۲۳ درصد دانه های دیگر.
خواص دارویی خشکبار برای قلب
جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید: | ||
مجید موشانی
راه های ارتباطی: |
||
![]() |
شماره موبایل: - | |
![]() |
پست الکترونیکی: dorsina.co121@gmail.com |