تولید و توزیع انواع خشکبارها باید به صورت اصولی و توسط متخصصین این امر انجام گیرد تا کالا به صورت ممتاز و درجه یک به دست مصرف کننده برسد. این محصولات اگر به صورت تازه خریداری شوند تا ۶ ماه به صورت کاملا تازه باقی می مانند البته در صورتی که شرایط نگهداری این تولیدات را رعایت کنیم. خشکبارها به دلیل حساسیت بالایی که به رطوبت و دمای بالا دارند بهتر است در جای خنک و به دور از نور نگهداری شود تا کیفیت این تولیدات به صورت کامل حفظ شود و بتوانیم ممتازترین خشکبارها را در بازارها به فروش برسانیم.
توزیع ممتازترین خشکبار ایرانی
جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید: | ||
مجید موشانی
راه های ارتباطی: |
||
![]() |
شماره موبایل: - | |
![]() |
پست الکترونیکی: dorsina.co121@gmail.com |