آجیل و خشکبار درسینا
خانه / دسته‌بندی نشده / تقویت حافظه با مصرف خشکبار

تقویت حافظه با مصرف خشکبار

انواع مغزهایی که در خشکبارها و آجیل وجود دارد سرشار از فسفر، آهن و مواد معدنی بوده که به تقویت حافظه کمک شایانی می کند. استفاده از انواع مغز دانه های موجود در خشکبار مثل بادام، فندق، گردو و کشمش که سرشار از منیزیم بوده و کمبود آن یکی از علل کاهش یادگیری است. گزارشهای موجود حاکی از آن است که کشور ما با انواع مشکلات ناشی از عدم تغذیه صحیح و کمبود بعضی از ریز مغذیها، با عواقبی مانند اختلال در رشد و تکامل جسمی و مغزی کودکان، کاهش بهره هوشی، کاهش قدرت یادگیری و افت تحصیلی، کاهش ذهنی و جسمی افراد جامعه همراه است که باید تدابیر لازم در این زمینه انجام تا افراد جامعه بتوانند بهترین بهره ها را با مصرف این محصولات ببرند.

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
مجید موشانی
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09150826243
پست الکترونیکی: dorsina.co121@gmail.com

مطلب پیشنهادی

پخش عمده خشکبار

پخش عمده خشکبار در کشور

مرکز تیندا، انواع خشکبارهای مرغوب و درجه یک را به صورت عمده در کل کشور …

پاسخی بگذارید